Izbor za FDI evropske gradove i regije budućnost 2018/19

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava da je specijalizovani časopis za direktna strana ulaganja „FDI Magazine" otvorio proces prijavljivanja za izbor najboljih gradova/regija u Evropi kada je riječ o privlačenju direktnih stranih investicija - fDi's European Cities & Regions of the Future 2018/19.

Opširnije...

Poziv za prijave za učešće u programu „PoWEr“

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da Fondacija 787 u periodu od septembra 2017. do februara 2018. godine održava program ekonomskog osnaživanja „PoWEr" koji je namijenjen ženama iz Bosne i Hercegovine, koje imaju poslovnu ideju ili su tek registrovale vlastiti biznis.

Opširnije...

Nastavak uspješne saradnje sa NERDA-om

Dosadašnje aktivnosti i plan buduće saradnje bili su tema današnjeg sastanka premijera Tuzlanskog kantona Bege Gutića i ministra razvoja i poduzetništva Osmana Puškara sa predstavnicima Regionalne razvojne agencije za sjeveroistočnu BiH - NERDA.

Opširnije...

Održan sastanak sa predstavnicima Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona, Obrtničke komore Tuzlanskog kantona i Obrtničke komore FBiH

Ministar razvoja i poduzetništva Osman Puškar i ministar za rad, socijalnu politiku i povratak Zoran Jovanović održali su u srijedu, 16. augusta 2017. godine sastanak sa predstavnicima Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona, Obrtničke komore Tuzlanskog kantona i Obrtničke komore Federacije BiH.

Opširnije...

Organiziran tematski sastanak „Perspketive razvoja poduzetničke infrastrukture na području SI BiH“

U svrhu identifikacije mogućnosti za unapređenje trenutnog stanja i definisanja smjernica za dalji razvoj poduzetničke infrastrukture na području Sjeveroistočne BiH, Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona, Obrtnička komora Tuzlanskog kantona i Udruženje stari i umjetnički zanati organizovali su u Tuzli tematski sastanak „Perspketive razvoja poduzetničke infrastrukture na području SI BiH".

Opširnije...

Poziv na drugi seminar o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima u 2017. godini

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona uz podršku Kantonalne privredne komore Tuzla, organizuje drugi besplatni seminar o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima  u 2017. godini, a u cilju jačanja internih upravljačkih kapaciteta u malim i srednjim preduzećima i obrtima. Seminar će biti održan u sali Kantonalne privredne komore Tuzla, na adresi Trg slobode bb u Tuzli, dana 29.08.2017. godine sa početkom u  12:00 sati.  

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

 PREUZIMANJE

VzITK20145

GfITC2014

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo razvoja i poduzetništva