Odgovori na pitanja

Želimo da zajednički poboljšamo rad Ministarstva unutrašnjih poslova, a od značaja su za život i rad svih stanovnika Tuzlanskog kantona. Sa zadovoljstvom primamo sva Vaša pitanja i trudimo se na njih pravodobno odgovoriti.

 

Interesuje me polaganja stručnog ispita iz zakona o zaštiti od požara, kako mogu izvešiti prijavu, koliko košta i kad bi moglo biti plaganje?

Vaše ime: MERIMA BEĆAREVIĆ
Vaše pitanje: Poštovani, interesuje me polaganja stručnog ispita iz zakona o zaštiti od požara, kako mogu izvešiti prijavu, koliko košta i kad bi moglo biti plaganje.

Opširnije...

Dobar dan želim i jedno pitanje koje sve nas budžetske korisnike muči je informacija da je plata za novembar poslije nove godine, jel to tačno

Vaše ime: Sadber Frljanović
Vaše pitanje:  Dobar dan želim i jedno pitanje koje sve nas budžetske korisnike muči je informacija da je plata za novembar poslije nove godine, jel to tačno.Hvala vam lijepo...

Opširnije...

Zainteresovan sam za školovanje za cerificiranog radnika obezbjeđenja.Interesuje me koja je procedura i koliki su troškovi.

Vaše ime: Dino Imamovic
Vaše pitanje: Zainteresovan sam za školovanje za cerificiranog radnika obezbjeđenja.Interesuje me koja je procedura i koliki su troškovi.

Opširnije...

Vidim da je vlada tk 27.09.2013.god dalaa saglasnost Mup-tk za prijem jos dva kandidata u cinu policajac, pa me interesuje jel se pored primljenih 40 prima jos 2 kandidata?

Vaše ime: semso dedovic
Vaše pitanje: Postovanje,
Vidim da je vlada tk 27.09.2013.god dalaa saglasnost Mup-tk za prijem jos dva kandidata u cinu policajac, pa me interesuje jel se pored primljenih 40 prima jos 2 kandidata?

Opširnije...

Zavrsio sam kriminalistiku pa me zanima raspisivanje konkursa za prijem u radni odnos za cin mladeg inspektora na podrucju tuzlanskog kantona.

Vaše ime: Selmir
Vaše pitanje: Postovani,
Molim vas da mi odgovorite na moje pitanje ukoliko ste u mogucnosti. Zavrsio sam kriminalistiku pa me zanima raspisivanje konkursa za prijem u radni odnos za cin mladeg inspektora na podrucju tuzlanskog kantona. Unaprijed se zahvaljujem!

Opširnije...

Pogresno sam uplatila kaznu za parkiranje mup-u tk.

Vaše ime: Mirela
Vaše pitanje: Pogresno sam uplatila kaznu za parkiranje mup-u tk. nisam mogla registrovati auto, morala sam ponovo izvrsiti uplatu ali sa ispravnom budzetskom organizacijom. na koji nacin mogu traziti povrat tih sredstava, koja su duplo uplacena? hvala

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15