Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada

U povodu 1. maja – Praznika rada Premijer Tuzlanskog kantona Jakub Suljkanović upućuje čestitku u kojoj stoji:

 

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim građanima Tuzlanskog kantona upućujem iskrene čestitke u povodu Prvog maja, međunarodnog praznika rada.
Ovaj praznik uvijek je bio simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti. Prvi maj nas snažno podsjeća na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bismo mijenjali stanje na bolje. Vlada Tuzlanskog kantona je pokazala opredjeljenje da stalnim dijalogom sa sindikatima ostvaruje taj cilj. Poboljšanje socijalno - statusnih i materijalnih prava radnika u oblastima, zdravstva, obrazovanja, policije, pravosuđa i uprave, ali i poticajne mjere koje su rezultirale značajnim povećanjem broja zaposlenih u prethodnom periodu, pokazatelj su naše opredijeljenosti.
U to ime, uz iskrene čestitke, svim građanima Tuzlanskog kantona želim da u miru i dobrom raspoloženju provedu predstojeći praznik rada."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna